lördag 16 maj 2009

Non Stop

Jag blir riktigt godissugen av den här lilla bomulls skjortan!
Tills den fick sina "non stop" knappar så kändes den väldigt formell, nästan begravnings eller nunnedräktsaktig som sambon påstod, därför valde jag att inte ta svarta knappar som jag tänkt från början. Men svarta knappar funkar nog till lite mer alternativa materialval som trikå eller stretchfrottè!
Här blev det iaf en livebild, om än ganska suddig...
I nacken har den sprund och en stor vit knapp.

Titta kom och titta...


Jag fullkomligt älskade John Blund låten när jag var liten och tyckte att dockorna var så söta!
När jag sen fick barn upptäckte jag att han fanns på textilier också, himla glad vart jag för det även om priserna för dessa är högre än högt. Men men nostalgin har inget pris!
Hittade två längder av ett par John Blund gardiner i mycket bra skick på en loppis, 300 spänn kostade dom och det var det absolut värt!
Det tycker Sandy också!

onsdag 6 maj 2009

Hello My Name is Sandy And I´m New Here!



Sandy har just anlänt från staterna. Ett välkomst kit i sann 70-tals anda skulle få henne att känna sig hemma tänkte jag! Sagt och gjort!

När jag för första gången såg Sandy så blev jag övertygad om att hon måste vara Karl-Oskars barnbarnsbarnbarnsbarn. Svea, här hör hon hemma! Jag var således tvungen att få hem henne till sina rötter igen. Det är väl på tiden att vi får tillbaks några av de våra!?

lördag 2 maj 2009

Efterlyst!



Ulla (min USB-kabel) har försvunnit!
Kling & Klang tar upp fallet i nästa veckas Efterlyst och då hoppas jag på att få svar på vad som hänt henne. Denna ovisshet är förtärande och jag ligger sömnlös om nätterna och kliar mig i skallen. Var i h-e är du, Ulla??
Att hon frivilligt skulle ha gett sig av är inte troligt, även hennes pass och plånbok finns kvar i lägenheten. Det finns inga spår av inbrott eller att hon skulle ha utsatts för något brott men vi utesluter det heller inte.

Hon sågs senast i sin bostad natten till torsdagen den 30:e april, sedan dess är hon alltså spårlöst försvunnen!

Har DU sett Ulla? Har du hört något som skulle kunna bidra till att hon upphittas?

Alla tips är välkomna och utav intresse!